10.5 C
Tuzla
21.04.2024.

Fudbaleri Slobode putuju u Međugorje na pripreme

Fudbaleri Slobode danas gostuju ekipi Gornjeg Rahića, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone. Crveno-crne potom očekuju pripreme u Međugorju, nakon čega se vraćaju prvenstvenim obavezama. Sloboda je polusezonu završila kao jesenji prvak te se nadaju nastavku dobrih rezultata i povratku u društvo najboljih.

“Već sljedeće sedmice idemo u Međugorje na pripreme. Tu ćemo se zadržati šest dana, a u povratku nas očekuje generalka protiv ekipe Simm Bau. Ta utakmica će se igrati na njihovom terenu i njome bismo zatvorili pripreme. Poslije te sedmice, tačnije 9. marta počinje prvenstvo protiv Rudara Kakanj. Nadamo se uspješnoj sezoni, dosta smo teško i naporno radili i mislim da će nam ovo dati rezultat“, kaže Zlatan Nalić, šef Stručnog štaba FK Sloboda.

„Atmosfera u ekipi nam je stvarno odlična, dobili smo neka pojačanja i dočekat ćemo ovo prvenstvo spremni. Ekipa Gornjeg Rahića je sigurno jedan dobar protivnik protiv kojeg ćemo imati podražaj koji nam treba“, kazao je Nermin Mujkić, igrač FK Sloboda.

Vezane vijesti

TUZLA