18.9 C
Tuzla
23.06.2024.

Hifa Petrol uručila poklone za prvačiće djeci svojih uposlenika

Hifa Petrol prepoznaje značaj početka školovanja za svako dijete i njegove roditelje i upravo je zbog toga odlučila biti tu za svoje uposlenike i obezbijediti podršku tokom ovog značajnog događaja.

Shodno tome, Hifa Petrol je odlučila podržati najmlađe članova porodica svojih uposlenika koji kreću u prvi razred osnovne škole, njih ukupno 24. Svako dijete je dobilo posebno dizajniran ruksak, opremljen svim neophodnim školskim priborom za uspješan start njihovog školovanja. “Vjerujemo da će ovi ruksaci biti ne samo koristan alat, već i simbol podrške i ohrabrenja dok koračaju u svijet učenja” – poručuju iz Hifa Petrola.

Svjesni da je ovaj trenutak značajan i za roditelje, u Hifa Petrolu su omogućili roditeljima prvačića dan plaćenog odsustva. Ova gesta omogućit će roditeljima da prisustvuju ovom važnom trenutku, isprate svoje mališane u prvi dan škole i stvore neprocjenjiva sjećanja.

Kompanija Hifa Petrol svim školarcima želi uspješan početak nove školske godine, kao i početak putovanja prepunog znanja, prijateljstva I lijepih trenutaka.

Izvor: HIFA Petrol/PR članak 

Vezane vijesti

TUZLA