5 C
Tuzla
30.11.2023.

Nastavak obuke za rukovodeće policijske službenike Granične policije BiH

 U prostorijama hotela Monti na Igmanu, započeo je nastavak obuke za visoku razinu rukovodstva policijskih službenika Granične policije BiH, u organizaciji Savezne Republike Njemačke.

Druga faza obuke za rukovodeće policijske službenike Granične policije BiH obuhvaća teoriju rukovođenja i operativni rad, što uveliko pomaže pripadnicima Granične policije da jačaju rukovodne i organizacijske sposobnosti.

Riječ je zapravo o nadogradnji znanja prve faze koja je održana u svibnju 2023. godine, kako bi se unaprijedio rad organizacijskih postrojbi Granične policije BiH, ali i usvojile vještine i znanja za operativno djelovanje, s ciljem sprječavanja svakog oblika kriminaliteta, priopćili su iz Granične policije.

Dodaju kako kontinuirano rade na obukama i usavršavanju policijskih službenika, čime se između ostalog, razmjenjuju iskustva i unaprjeđuju vještine iz područja vezanih za djelovanje i rad GPBiH, a u tome im najvećim dijelom pomažu dugogodišnji suradnici i partneri, kao što je Savezna Republika Njemačka.

Vezane vijesti

TUZLA