31 C
Tuzla
19.07.2024.

Dobrodošli u Partyland – Mjesto gdje rođendani postaju čarobni!

Dragi roditelji, jeste li spremni da vašem djetetu pružite rođendansku proslavu iz snova? U Partylandu, svaki rođendan postaje nezaboravan doživljaj pun smijeha, igre i radosti za djecu, ali i opuštanje za vas, dragi roditelji.

Partyland rođendaonica, rođendan, proslava rođendana
Partyland rođendaonica, Slavinovići Tuzla

Zabava za djecu

U našem čarobnom prostoru može se naći sve što vaše dijete poželi za svoj dan! Partyland prima do 15 veselih mališana koji će uživati u edukativnim rekvizitima, prostoru za igru, dvorcu na napuhavanje i beskrajnim smijehom ispunjenim aktivnostima. Nudimo i uslugu animatora kojeg možete angažovati da se pobrine da svaki trenutak bude pun smijeha i radosti, dok se djeca igraju i stvaraju nezaboravne uspomene.

Partyland rođendaonica, rođendan, proslava rođendana
Partyland rođendaonica, Slavinovići Tuzla

Zabava za odrasle

Dok se vaši mališani igraju, vi možete uživati u opuštenoj atmosferi i druženju s drugim roditeljima. Naš prostor može primiti do 30 roditelja koji će imati priliku uživati u kafiću, opremljenom s udobnim stolicama i mjestima za opuštanje. Prepustite se bezbrižnom razgovoru dok se vaša djeca uživaju u svijetu mašte i igre.

Jedinstveni dodaci

Uz klasične rođendanske aktivnosti, Partyland nudi i posebne dodatke koji će vašu proslavu učiniti još posebnijom. Naši baloni na napuhavanje i tematski dekor osiguravaju da svaki rođendan bude jedinstven i originalan. Pogledajte u nastavku kako izgledaju zabave u našem dvorcu na napuhavanje, kao i velikom balonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Partyland Tuzla (@partylandtuzla)

Rezervišite Vaš dan

Zainteresirani za slavlje u Partylandu? Za više informacija o cijenama i rezervacijama posjetite naše Facebook i Instagram stranice ili nas jednostavno nazovite na broj telefona 061/683-046. Naš tim je tu da vam pomogne organizovati savršen rođendan za vaše dijete.

Očekujemo Vaš dolazak

Partyland nije samo mjesto za proslavu rođendana, već i mjesto gdje se rađaju sjećanja i gdje se svaki trenutak pretvara u čaroliju. Dođite i otkrijte zašto je Partyland pravi izbor za vašu sljedeću rođendansku proslavu!

Dopustite nam da opravdamo povjerenje.

Vezane vijesti

TUZLA