10 C
Tuzla
24.02.2024.

/FOTO/ Modni brend Dresscode najavio sniženje povodom Dana zaljubljenih

Bliži se Dan zaljubljenih. Neki će Valentinovo provesti uz romantičnu večeru, neki u kinu, a neki će možda dan ljubavi obilježiti šetnjom. U svakom slučaju, mnogi za taj dan biraju i posebnu odjevnu kombinaciju. Da svi budu spremni na vrijeme za ovaj dan pobrinuli su uposlenici u prodavnici odjeće, obuće i asesoara modnog brenda Dresscode. Sedam dana prije Dana zaljubljenih pripremili su posebne popuste.

Sniženja su od 7. februara do 14. februara. Za sve naše kupce imamo popuste na novu, odnosno nesniženu kolekciju”, kazala je Lejla Arapović, store menadžerica brenda Dresscode Tuzla

Kupci u prodavnici Dresscode mogu očekivati popust od 20 posto koji se obračunava na kasi. Kupce očekuje široka ponuda odjeće i obuće. U ovoj prodavnici možete pronaći sve što treba jednoj ženi ili muškarcu, a svakako možete pronaći i nešto za voljenu osobu.

Sniženje nam je vezano za Dan zaljubljenih, pozivamo sve da kupe nešto za voljenu osobu ili možda za neku romantičnu večeru”, istakla je Arapović.

Ono što Dresscode čini posebnim je što je sve proizvedeno u Bosni i Hercegovini. Radi se sa najkvalitetnijim materijalima, što su kupci tokom godina postojanja Dresscode-a i spoznali. Dresscode je jedini domaći brend koji ima i mušku i žensku kolekciju, a posebna pažnja posvećuje se kvalitetu, što su kupci već i prepoznali.

Prodavnica Dresscode u Tuzli nalazi se u Bingo city centru na prvom spratu.

 

Vezane vijesti

TUZLA