30 C
Tuzla
21.06.2024.

/FOTO/ Peti u Sarajevu: MEGA Diskont otvorio vrata maloprodajnog objekta u sarajevskom naselju Breka

Kompanija Yimor d.o.o. iz Domaljevca nastavlja širiti mrežu maloprodajnih objekata, stoga su još jedan otvorili u sarajevskom naselju Breka. Ovo je ujedno peti maloprodajni objekat u Kantonu Sarajevo, a sve jer osluškuju želje i potrebe svojih kupaca.

„ Kontinuirano širenje maloprodajnih objekata MEGA Diskonta u Sarajevu rezultat je želja naših kupaca. Mega Diskont na Breki se prostire na 350 kvadrata, našim kupcima nudimo širok asortiman brendova“, rekla je za RTV Slon Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o.

Na policama marketa kupci ovdje mogu pronaći sve za njihove potrebe, a to su nam i sami potvrdili. Oduševljenje i radost na licima nisu krili, posebno jer kažu sada imaju sve na dohvat ruke i to po povoljnim cijenama.

„Baš mi je drago da se ovdje otvorio MEGA Diskont jer stvarno ovdje nema neke velike trgovine. Cijene su povoljne, prihvatljive i očekujem da ću stalno dolaziti ovdje“

„Dobro je ovo stvarno. Drago mi je jer je blizu stvarno i dobro je pravo“

„ Dugo smo čekali ovo, odgovaraju mi njihove cijene i ranije sam dole na Otoci posjećivala MEGA Diskont i sve mi odgovara i cijena i blizina i sve“

„Da vam kažem, prvo što nam je blizu, sve nam je povoljno fin izbor. Probala sam njihove Classy proizvode i svi su odlični“

U sarajevskom naselju Breke, kupci će moći uživati u kupovini posuđa, potrepština za dom i to od različitih proizvođača.

Nezaobilazni proizvodi na policama svakako su i Classy proizvodi, najpoznatiji brend MEGA Diskonta. Tako je već za kupce pripremljen širok spektar proizvoda, od mlijeka i mliječnih proizvoda, brašna, tjestenine pa sve do raznih vrsta poslastica.

„ Classy je nadaleko poznat na bh. Tržištu po pristupačnim cijenama ali prvenstveno po kvaliteti artikala“, istakla je Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o.

Za ovo otvaranje, radnici u MEGA Diskontu pripremali su se mnogo a sve kako bi osim povoljnih cijena, kupce mogli obradovati i posebnim pogodnostima.

„Naše kupce danas očekuje degustacija prvog domaćeg sladoleda proizvedenog u BiH pod brendom MAGIC ICE koji se od nedavno može pronaći i u maloprodaji MEGA Diskonta. Kupce očekuju promocije, degustacije, pokloni iznenađenja a tu je i 100.ta kupovina gratis“, kazala je Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

Presijecanjem vrpce objekat je zvanično počeo sa radom, a građani su odmah pohrlili kupiti svoje omiljene proizvode. Otvaranjem još jednog objekta priliku za zaposlenje dobilo je sedam osoba.

Cilj uprave MEGA Diskonta jeste da u narednom periodu mrežu lanca maloprodaje obogate novi objekti, stoga će već krajem idućeg mjeseca građani Brčkog dobiti svoj MEGA Diskont objekat.

 

 

 

Vezane vijesti

TUZLA