31 C
Tuzla
19.07.2024.

/FOTO/ ZH Zola obilježava svoj jubilej, u toku rođendanski Shopping days, sniženja i sutra

ZH Zola proslavlja rođendan i tim povodom već tradicionalno organizovala je rođendanske Shopping Days. Širok asortiman robe i popusti do čak 20 posto kao i svaki, tako i ovaj put obradovali su brojne kupce. Na jednom mjestu mogu pronaći sve što im treba za dom.

„ Od keramičkih pločica, laminata preko bijele tehnike koju iz godine u godinu sve više prodajemo i definitivno se ne može staviti poseban fokus na nešto. Ove godine možda je to dio vrtnog namještaja ali stvarno smo napravili dobru ponudu i kvalitetnu u smislu same ponude i širine asortimana pa i samih cijena. Siguran sam da imamo najbolje cijene na kantonu“, rekao je Emir Zoletić, direktor kompanije ZH Zola Živinice.

Upravo kupci iz cijelog Tuzlanskog kantona već od jutarnjih sati bili su u ZH Zoli kako bi iskoristili rođendanski popust. Redovi na kasama dokaz su koliko građani vole ovdje kupovati.

To su nam i sami potvrdili. Navode da je to, pored vrhunske cijene i dobre usluge, razlog zbog čega su godinama vjerni ovoj kompaniji

„Svaka sniženja su dobra. Uvijek mi se ponuda sviđa i uvijek tu dolazim jer sve nađem na jednom mjestu što mi treba za kućanstvo“

„Dolazim ovdje obavezno, super su i sve pohvale“

„Sviđa mi se čim dolazim češće znači da mi se sviđa a i proizvodi su vrhunskog kvaliteta“

„ Uvijek dolazim, i volim kupovati, tu smo redovno pogotov kada su ovako sniženja“

U kompaniji vole reći ”Za svoj rođendan mi poklanjamo”, stoga su svim posjetiteljima poklonili popust na čak 30 hiljada proizvoda. Drago im je što kupci prepoznaju njihov trud i što su pokretač pozitivnih dešavanja u gradu i šire.

”U mnoštvu nekakvih negativnih informacija da se dešava nešto pozitivno jer su ljudi i nekako željni toga, a da je pozitivno pokazuju i ove posjete. Mi se trudimo već deset godina zajedno sa našim partnerima da napravimo kvalitetne ponude na čitav naš asortiman”, navodi Zoletić.

Aktivnosti u okviru Shopping Daysa nastavljaju se sutra. Kupci ZH Zolu mogu posjetiti od 7 do 19 sati, te kupovati po akcijskim cijenama na sve proizvode, jer kako kaže slogan ove kompanije ”Vaša kuća, vaša sreća”.

 

Vezane vijesti

TUZLA