14 C
Tuzla
27.05.2024.

Koncertom na Trgu slobode Džejla Ramović otvara manifestaciju “Zima u Tuzli”

Po uzoru na gradove iz regije i Evrope koji tradicionalno nude bogate zimske markete i sadržajne praznične programe, zimsku sezonu u Tuzli će ponovo obilježiti manifestacija „Zima u Tuzli“, koja iz godine u godinu izrasta u turistički brend prepoznatljiv izvan granica Bosne i Hercegovine.

Sa ciljem obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu, a u svrhu podrške poduzetnicima i obrtnicima, Turistička zajednica grada Tuzla i grad Tuzla su i ove godine kroz ustupanje mobilnih kućica omogućili promociju lokalne privrede na Trgu slobode od 15.12.2023. do 07.01.2024. godine.

U ovom periodu će građanke i građani Tuzle, ali i gosti našeg grada, imati priliku da na Trgu slobode, uživaju u prazničnim čarima, gastro ponudi i zabavnom programu.

Turistička zajednica grada Tuzla i grad Tuzla, u partnerstvu sa Bingo Grupom, te uz sponzorstvo NLB Banke BiH, su za ovu manifestaciju obezbijedili atraktivan muzičko-zabavni program kojeg u petak, 15. decembra 2023. otvara koncert Džejle Ramović. 

“Čekamo vas sve na Trgu slobode u Tuzli, u petak, 15. decembra 2023. godine u 20.30 sati da uz predivni glas naše Džejle otvorimo ovogodišnju “Zimu u Tuzli” , poručili su iz Turističke zajednice grada Tuzla.

Vezane vijesti

TUZLA