5 C
Tuzla
17.04.2024.

BH Telecom otvorio novi Shop u Klokotnici

Stanovnici Klokotnice od danas imaju novi moderni BH Telecom shop. Ova poslovnica BH Telecoma, 19.-ta je u Tuzlanskom kantonu. U novom, moderno opremljenom prostoru, korisnicima će od sada biti dostupne sve usluge BH Telecoma na jednom mjestu. Novi shop od velikog je značaja za cijelu općinu Doboj Istok.

Svaki korak naprijed ili doprinos da bi se popravile usluge našim građanima za mene je uspjeh. O ovoj ideji smo razgovarali ranije i ona je morala proći određene procedure za opremanje ovog modernog objekta koji će doprinijeti općini. Do sada su građani bili prisiljeni ići u druge općine i gradove kako bi koristili usluge kakve daju ovakva prodajna mjesta”, kazao je Kemal Bratić, načelnik općine Doboj Istok

Na ovom mjestu korisnici će moći dobiti različite usluge BH Telecoma, a mnogi su ih već danas odmah počeli koristiti. Iz kompanije BH Telecom zadovoljni su što je Klokotnica konačno dobila shop kakav zaslužuje.

Pored toga što mogu da aktiviraju određene usluge i osnovne i dodatne usluge, mogu i da kupe uređaje najpoznatijih svjetskih brendova. Mi ulažemo u korisničko zadovoljstvo i ovo je primjer da to i dodatno unaprjeđujemo kad su u pitanju naši korisnici usluga”, istakao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma

BH Telecom od svog osnivanja prati svjetske tehnološke trendove i razvoj, pa tako, iako je fokus u cijelom svijetu na digitalizaciji, ova kompanija trudi se i dalje ostati dostupna građanima na ovakav način. Zbog toga, BH Telecom, svakodnevno radi i na proširenju svojih usluga i njihovoj dostupnosti.

Svakako BH Telecom se trudi osigurati ravnopravnost na cijelom TK. Mi imamo dobru situaciju da nam u svim općinama stanovništvo radi i da se trudi i da imamo potencijal za pružanje usluga i cilj otvaranja novog prodajnog mjesta u Klokotnici je omogućiti kvalitetno iskustvo svima prilikom ugovaranja usluga”, rekao je Jasenko Topić, v.d. direktora Direkcije Tuzla

Više puta BH Telecom je pokazao i svoju društvenu odgovornost, čemu će težiti i u ovoj godini.

Moram spomenuti i važnost BH Telecoma kad je u pitanju društvena odgovornost i kad su u pitanju aranžmani sa sportskim klubovima. BH Telecom će nastaviti podržavati sve lokalne zajednice i nastaviti otvarati nove poslovnice i objekte kako bi svi postojeći i novi korisnici bili zadovoljni”, kazao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma.

BH Telecom na području BiH pruža usluge putem svih komunikacionih tehnologija i ima preko dva miliona korisnika usluga. Uz to, kompanija kontinuirano ima najveće tržišno učešće u telekomunikacijama naše zemlje i posluje sasvim u skladu sa bh. i međunarodnom zakonskom regulativom.

Vezane vijesti

TUZLA