10.5 C
Tuzla
24.02.2024.

Još više mobilnog interneta za korištenje u zemljama Zapadnog Balkana

Sjajna vijest za sve građane (korisnike BH Telecoma) koji planiraju provesti vrijeme u zemljama Zapadnog Balkana!

Ukoliko putujete u Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo, od 1. januara 2024. godine na raspolaganju su vam još veće količine mobilnog interneta uključene u vaše mobilne pakete a koje možete iskoristiti u „roamingu“, navode iz BH Telecoma.

Već je poznato da pozive na mobilne i fiksne telefone, slanje SMS poruka i surfanje korisnici plaćaju po domaćim tarifama, tj. plaćaju istu cijenu kao i u BiH.

Međutim, unutar regiona Zapadnog Balkana operatori mogu ograničiti ili povećati količinu korištenja podatkovnog saobraćaja.

Kako bi dodatno uživali na zasluženom odmoru ili poslovnom putovanju, BH Telecom je u okviru paketa omogućio još više interneta za online zabavu.

”Također, da vas ne bi dočekalo neugodno iznenađenje na telefonskom računu zbog prekoračenja dozvoljenog limita podatkovnog saobraćaja, BH Telecom može ograničiti korištenje prijenosa podataka po domaćim cijenama, ovisno o dosegnutom limitu potrošnje. Da maksimalno uživate u nikad lakšem i povoljnijem surfanje u zemljama Zapadnog Balkana, podsjećamo vas na pravilnu upotrebu roaming usluga kako ne bi došlo do visokih troškova prilikom upotrebe mobilnog telefona”, ističu iz BH Telecoma.

Vezane vijesti

TUZLA