23.9 C
Tuzla
21.06.2024.

Otvoreni pozivi za IMPAKT inkubator poslovnih ideja u Banovićima i Gračanici

Investicijska fondacija Impakt, vodeća organizacija za podršku razvoja poduzetništva otvara Javne pozive za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja za ambiciozne pojedince željne ostvarenja svojih poslovnih ideja. Javni pozivi otvoreni su za dvije lokalne zajednice: Banovići i Gračanica.

IMPAKT Inkubator poslovnih ideja predstavlja jedinstvenu priliku za poduzetnike i poduzetnice i buduće poslovne lidere da dobiju podršku, obuku i resurse koji su im potrebni kako bi svoje ideje pretvorili u uspješne poslovne poduhvate.

Prednosti učešća u IMPAKT inkubatoru:

1. Učesnici će imati priliku raditi sa iskusnim mentorima i stručnjacima iz različitih industrija, kao i pohađati specijalizirane obuke kako bi unaprijedili svoje poduzetničke kompetencije i vještine u poslovanju.

2. Za najuspješnije su osigurana bespovratna finansijska sredstva, kao i pomoć u pronalaženju dodatnih izvora finansiranja.

3. Učesnici će imati priliku povezati se sa drugim poduzetnicima, investitorima i partnerima, stvarajući vrijedne poslovne kontakte i mogućnosti za saradnju.

4. Kroz intenzivan rad i podršku, učesnici će imati šansu da svoje ideje pretvore u održive poslovne poduhvate koji imaju potencijal za rast i širenje na domaćem i međunarodnom tržištu.

Prijave za oba javna poziva su otvorene od danas, 22. marta 2024. godine, a zainteresovani kandidati mogu pronaći više informacija i prijaviti se putem zvanične web stranice Investicijske fondacije Impakt www.impakt.ba. Banovići – https://impakt.ba/gdje-radimo/banovici/javni-poziv-za-ucesce-u-impakt-inkubatoru-poslovnih-ideja-banovici-3/

Rok za prijavu: 17. 4. 2024. godine.

Informativna radionica: 4. 4. 2024. godine u 10.00 u JU Biblioteka Banovići, u sali za održavanje sjednica Općinskog vijeća Banovići Gračanica – https://impakt.ba/gdje-radimo/javni-poziv-za-ucesce-u-impakt-inkubatoru-poslovnih-ideja-gracanica-4/

Rok za prijavu: 17. 4. 2024. godine.

Informativna radionica: 4. 4. 2024. godine u 14.00 u Multimedijalnoj sali Grada Gračanica.

Investicijska fondacija Impakt u martu je obilježila 5 godina postojanja, a do sada je program IMPAKT inkubator poslovnih ideja provela u 59 lokalnih zajednica kroz koje je podržano preko 500 poslovnih poduhvata.

Vezane vijesti

TUZLA