15 C
Tuzla
20.05.2024.

Posljednji ispraćaj i komemoracija za Miroslava Blaževića u srijedu, 15. februara

Posljednji ispraćaj legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Blaževića, koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću, bit će u srijedu, 15. februara, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Lijes će biti izložen od 12 sati, a obred će početi u 14 sati. Komemoracija za legendarnog izbornika “Vatrenih” bit će održana u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski istog dana u 10 sati, navodi Hina.

Zbog velikog interesa javnosti dolazak na komemoraciju bit će omogućen samo osobama s pozivnicama, objavio je Hrvatski nogometni savez.

U Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena je knjiga žalosti za legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka.

Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

Svi oni koji se žele upisati u knjigu žalosti, mogu to u Informativno-multimedijskom centru učiniti od 10 do 18 sati svaki dan, osim nedjelje.

RTV Slon/Fena

Vezane vijesti

TUZLA