30.5 C
Tuzla
22.07.2024.

Televizija Slon danas slavi 18. rođendan

Prije 18 godina, naša televizijska kuća počela je sa emitovanjem redovnog programa. Taj izuzetno hrabar potez napravljen je uz veliki entuzijazam menadžmenta i uposlenika televizije Slon extra. U proteklih 18 godina naše saradnje s vama, objektivno smo pratili brojne procese, postavljali pitanja na koja su sagovornici nerijetko izbjegavali dati odgovore i što je najvažnije, ostali smo dosljedni istini.

Danas slavimo punoljetstvo. Kroz ove godine pratili smo i dokumentovali objektivno i provjereno sva dešavanja iz ovog grada i kantona, kao i priče koje su oblikovale našu stvarnost.

Od praćenja svjetskih događaja do lokalnih heroja, naša televizija je bila uz vas, donoseći vam svježe vijesti, duboke analize i iskrene priče koje su vas inspirisale. Zajedno smo prolazili kroz važne političke trenutke, proteste i prirodne nepogode.

Naša televizija je bila ogledalo stvarnosti – od reportaža s terena do dokumentaraca. Kroz objektiv smo posmatrali različite kulture, običaje i živote ljudi širom svijeta.

Bilježili smo kadrove mnogih sadržaja iz kulture. Ispratili smo promociju na stotine knjiga.  Sa vama smo dijelili radost velikih sportskih pobjeda i suosjećali se u porazima.

Svakim danom sve više opravdavamo ono što smo zacrtali prije 18 godina. Biti SLOBODAN, LOJALAN, ODGOVORAN, NEZAVISAN medij.

Vezane vijesti

TUZLA