23.9 C
Tuzla
21.06.2024.

Tradicionalni Shopping days u ZH Zoli: Veliki interes kupaca, sniženja i sutra

ZH Zola Živinice i ove godine organizuje Shopping days, dane posebne prodaje. Svi artikli, njih više od 30 hiljada je na sniženju do 20 posto.

Sada već tradicionalni Shopping Days, u ZH Zoli organizuju po deseti put. Veliki popusti do čak 20 posto obradovali su kupce i ovaj put. Vaša kuća, vaša sreća krilatica je kojom se vode u ZH Zoli. Kupci ovdje mogu pronaći sve za izgradnju i opremanje doma, a u kompaniji se trude da cijene budu svima pristupačne.

”Naši kupci danas mogu kupiti po vrlo povoljnim uslovima kompletan asortiman, sve ono što treba za izgradnju i opremanje, od početka same gradnje, naš asortiman je vezan za grubi građevinski materijal do opremanja, pa bijele tehnike, klimatizacije, grijanja i svih tehničkih instalacija koje možemo ponuditi po kvalitetnim uslovima. Posebno bih istakao asortiman toplotnih pumpi renomiranog proizvođača Bosh, najjačeg brenda čiji smo mi generalni zastupnici za Tuzlanski kanton”, kaže Emir Zoletić, direktor kompanije ZH Zola Živinice.

Kupci su u ZH Zolu u Živinicama došli sa svih strana Tuzlanskog kantona. Zadovoljni su cijenama i uglavnom godinama dolaze ovdje kupovati. Ima i onih koji su ovdje prvi put, ali kažu, neće biti i zadnji. Uslugom su i više nego zadovoljni.

”Samim dolaskom ovog lijepog vremena svi se ljepše osjećamo, ovo je naš ulog i početak radova, građevinske sezone, uređenja vrta i kompletno našeg asortimana koji je jako širok i mogu reći za doček proljeća imamo jako puno artikala, siguran sam za svakoga”, navodi Zoletić.

Shopping Days, ZH Zola organizuje uz podršku partnera. Jedan od njih je kompanija Henkel BH čiji su brend Ceresit proizvodi za građevinarstvo.

”Naše partnerske odnose održavamo sa ZH Zolom dugo, oni su među prvima pravili razvoj sa firmom Henkel i brendom Ceresit i na to smo vrlo ponosni. Dugogodišnja je saradnja, drago nam je da možemo podržati ZH Zolu u njihovim aktivnostima”, ističe Adnan Muhtarević, predstavnik kompanije Henkel BH d.o.o..

Aktivnosti u okviru Shopping Daysa nastavljaju se sutra. Kupci ZH Zolu mogu posjetiti od 7 do 19 sati, te kupovati po akcijskim cijenama na sve proizvode. Pored proljetnog Shopping Daysa, organizovat će rođendanski tokom ljeta, te novogodišnji sredinom decembra. Ova godina je uspješno počela za kompaniju ZH Zola, pa se nadaju da će tako biti i do kraja godine.

Vezane vijesti

TUZLA