10.5 C
Tuzla
24.02.2024.

Ulaznice i do 100 KM: Saša Kovačević 8. marta pjeva u Mejdanu

Nakon 4 godine od prvobitno zakazanog Saša Kovačević nastupit će u dvorani Mejdan u Tuzli u petak 8.marta od 20 sati.

Jedan od najznačajnijih predstavnike nove generacije pop muzike i čovjek čije pjesme i znaju i vole svi, će nakon odlaganja koncerta zbog korona virusa (trebao biti održan 08. marta 2020 godine) napokon gostovati u Tuzli.

Tuzlaci će tako imati priliku da uživaju u vrhunskom šou programu koji Saša specijalno sprema za njih, ali i da zajedno sa njim zapjevaju „Kažeš ne“, „Noćna ikona“, „Temperatura“, „Idemo do mene“, „Živim da te volim“, „Još ti se nadam“, „Slučajno“, „Lapsus“…

Saša ovaj put u Mejdan ne dolazi sam, jedan od njegovih gostiju je i Emelin čiji hit „Ne plači majko“ ovih dana pjevuše svi, te Lejla Zahirović koja se nakon ućešća u „Zvezdama Granda“ i kraće muzičke pauze vraća na velika vrata sa pjesmom „Jorgovan“. Te večeri sa publikom će se družiti i sve popularnija ekipa iz Collapse banda, znači biće sigurno „Djevojačko veče“.

Karte za koncert su već u prodaji i mogu se kupiti u Tuzli u CD šopu „Sejo i Vili“ te CD šopu „Mido“ na Korzou, u restoranu Terminal (do marketa Crvena jabuka), caffeu Allegro te online na kupikartu.ba, a cijene uaznica idu od 20 do 100 KM.

 

Vezane vijesti

TUZLA